top of page
green-coffee-927604_1920.jpg
Artboard 1 copy 71.png

Προμήθεια πράσινων κόκκων καφέ

 

Επιλέγουμε πάντα ποικιλίες Α’ ποιότητας πράσινου κόκκου καφέ. Οι κόκκοι του καφέ εισάγονται στην Ελλάδα από φάρμες της ζώνης του Ισημερινού.

 

Οι κυριότερες χώρες εισαγωγής μας από τη ζώνη του Ισημερινού είναι: Τζαμάικα, Περού, Κένυα, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Ονδούρα, Γουατεμάλα κ.α .

 

Όταν οι κόκκοι του καφέ φτάσουν στις αποθήκες μας, διατηρούνται σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, φωτισμού, υγρασίας και αερισμού.

Από εκεί και πέρα:

  1. Συσκευάζονται για παράδοση στους πελάτες της Tropical Coffee Roasters, ώστε να τον καβουρδίσουν στις μηχανές καβουρδίσματός της.

  2. Καβουρδίζονται από εμάς για πώληση σε καταστήματα, ενώ παράλληλα διατίθενται και για οικιακή χρήση σε μορφή κόκκου, κομμένου ή κάψουλας και στο eshop μας.

Μονοποικιλιακοί

COLOMBIA

Ayala

Altitude: 1850m

Variety: Caturra

Process: Washed

Flavor: Chocolate, Nuts, Fruits

Body: Heavy, Creamy

Aftertaste: Smooth with notes of caramel

COSTA RICA
Maria Romero

Altitude: 1600m
Variety: Caturra, Catuai
Process: Washed
Flavor: Tropical Fruits, Brown Sugar
Body: Round
Aftertaste: Pineapple, Apple

ETHIOPIA

Abuna Aregawi

Altitude: 1850m
Variety: Heirloom
Process: Washed
Flavor: Berries, Lemon, Cane Sugar
Body: Medium, Velvety
Aftertaste: Tea-Like, Citrus

GUATEMALA
San Sebastian

Altitude: 1450m
Variety: Caturra, Catuai
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Nuts
Body: Full
Aftertaste: Bitter Chocolate

BRAZIL

Santa Cruz

Altitude: 1350m
Variety: Yellow Catuai
Process: Pulped
Flavor: Milk Chocolate, Pecan Nuts
Body: Balanced
Aftertaste: Silky with notes of Vanilla

HONDURAS
Marcala

Altitude: 1400m
Variety: Catuai
Process: Washed
Flavor: Blueberries, Almond
Body: Delicate
Aftertaste: Honey

KENYA

Kilimanjaro

Altitude: 1850m
Variety: Sl34, SL28
Process: Washed 
Flavor: Caramel, Peach, Grapefruit
Body: Intense
Aftertaste: Caramel, Nutmeg

PERU
Machu Picchu Organic

Altitude: 2100m
Variety: Caturra, Bourbon
Process: Washed
Flavor: Dark Chocolate
Body: Full
Aftertaste: Almond, Caramel

JAMAICA

Blue Mountain

Altitude: 2200m
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Butterscotch, Orange
Body: Creamy, Smooth
Aftertaste: Clean with very little bitterness

INDONESIA
Sumatra Karo

Altitude: 1500m
Variety: Catimor, Typica
Process: Giling Basah, Sun-Dried
Flavor: Chocolate, Earthy Sweet Tobacco, Spices, Herbal
Body: Creamy, Full
Aftertaste: Cedar, Hint of Black Pepper

NICARAGUA

San Felipe

Altitude: 1500m
Variety: Caturra, Catuai
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Vanilla
Body: Round
Aftertaste: Floral with notes of fruits

EL SALVADOR
San Antonio

Altitude: 1400m
Variety: Bourbon, Pacas
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Honey, Appricot
Body: Full, Reach
Aftertaste: Sweet, Fruit

BRAZIL

Lopez

Altitude: 1500m
Variety: Caturra, Catuai
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Vanilla
Body: Round
Aftertaste: Floral with notes of fruits

BRAZIL
Castillo

Altitude: 1200m
Variety: Catuai
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Malt, Cocoa
Body: Full
Aftertaste: Cereal, Toasted hazelnuts

HONDURAS

Organic

Altitude: 1500m
Variety: Caturra, Catuai, Bourbon
Process: Washed
Flavor: Citrus, Fruity
Body: Medium
Aftertaste: Smooth with apple acidity

COLOMBIA
Sierra Nevada Organic

Altitude: 1600m
Variety: Caturra, Castillo
Process: Washed
Flavor: Almond, Chocolate
Body: Silky Smooth
Aftertaste: Nuts, Citrus

PANAMA

Moreno

Altitude: 1250m
Variety: Catuai
Process: Fully Washed 
Flavor: Caramel, Climentine
Body: Balanced
Aftertaste: Sweet, Toasted Almonds

TANZANIA
Kambarage

Altitude: 1650m
Variety: SL28
Process: Sundried, Washed
Flavor: Sweet Fruits
Body: Medium
Aftertaste: Citrus

DECAFEINE

Region: Brazil
Variety: Caturra
Decaffeination Process: Water
Flavor: Cocoa, Nuts
Body: Medium
Aftertaste: Chocolate

INDIA
ROBUSTA

Region: Various
Variety: Robusta 
Process: Natural
Flavor: Fruits, Tobacco
Body: Heavy
Aftertaste: Caramel

Χαρμάνια

GOLD BLEND

Variety: 100% Arabica
Process: Natural-Washed
Flavor: Chocolate, Nuts
Body: Creamy
Aftertaste: Sweet, Honey

SAN LORENZO BLEND
 

Variety: 80% Arabica, 20% Robusta

Process: Natural-Washed

Flavor: Cocoa, Mango
Body: Medium, Smooth
Aftertaste: Bitter with notes of spices

DIAMOND BLEND

Variety: 100% Arabica
Process: Natural-Washed
Flavor: Cherries, Cocoa
Body: Full
Aftertaste: Floral and Chocolaty

VALENCIA BLEND
 

Variety: 90% Arabica, 10% Robusta

Process: Natural-Washed
Flavor: Chocolate, 
Cane Sugar
Body: Rich
Aftertaste: Caramel, Chocolate

BRAZIL

Fine Blend

Variety: 100% Arabica
Process: Natural
Flavor: Chocolate, Vanilla, Almond, Hazelnut
Body: Full
Aftertaste: Vanilla, Malt

PREMIUM BLEND
 

Variety: 100% Arabica
Process: Washed
Flavor: Butterscotch, Hazelnut
Body: Creamy and Rich
Aftertaste: Cramel

PRESTIGE BLEND

Variety: 100% Arabica
Process: Natural
Flavor: Hazelnut, Biscuit
Body: Medium, Smooth
Aftertaste: Chocolate Biscuit

JUMPSTART BLEND
 

Variety: 60% Arabica, 40% Robusta

Process: Natural-Washed
Flavor: Dried Plums, Croissant
Body: Full
Aftertaste: Chocolate Biscuit, Raisin

2.jpg

«Διαλεκτός» καφές

Στην  Tropical Cοffee Roasters προμηθεύουμε τους πελάτες μας με μονοποικιλιακούς καφέδες και δικά μας blends (ωμού καφέ). Επιπλέον, οι πελάτες μας μπορούν να δημιουργήσουν το blend της αρεσκείας τους, που θα δώσει στο κατάστημά τους ξεχωριστή ταυτότητα, καβουρδίζοντάς το στη μηχανή TR-1000. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις ποικιλίες μας και σε μορφή καβουρδισμένου καφέ, είτε για κατανάλωση σε κατάστημα είτε για οικιακή χρήση, καθώς και στο eshop μας.

bottom of page