

Προμήθεια πράσινων κόκκων καφέ
Επιλέγουμε πάντα ποικιλίες Α’ ποιότητας πράσινου κόκκου καφέ. Οι κόκκοι του καφέ εισάγονται στην Ελλάδα από φάρμες της ζώνης του Ισημερινού.
Οι κυριότερες χώρες εισαγωγής μας από τη ζώνη του Ισημερινού είναι: Τζαμάικα, Περού, Κένυα, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Ονδούρα, Γουατεμάλα κ.α .
Όταν οι κόκκοι του καφέ φτάσουν στις αποθήκες μας, διατηρούνται σε ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας, φωτισμού, υγρασίας και αερισμού.
Από εκεί και πέρα:
-
Συσκευάζονται για παράδοση στους πελάτες της Tropical Coffee Roasters, ώστε να τον καβουρδίσουν στις μηχανές καβουρδίσματός της.
-
Καβουρδίζονται από εμάς για πώληση σε καταστήματα, ενώ παράλληλα διατίθενται και για οικιακή χρήση σε μορφή κόκκου, κομμένου ή κάψουλας και στο eshop μας.
Μονοποικιλιακοί
COLOMBIA
Ayala
Altitude: 1850m
Variety: Caturra
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Nuts, Fruits
Body: Heavy, Creamy
Aftertaste: Smooth with notes of caramel
COSTA RICA
Maria Romero
Altitude: 1600m
Variety: Caturra, Catuai
Process: Washed
Flavor: Tropical Fruits, Brown Sugar
Body: Round
Aftertaste: Pineapple, Apple
ETHIOPIA
Abuna Aregawi
Altitude: 1850m
Variety: Heirloom
Process: Washed
Flavor: Berries, Lemon, Cane Sugar
Body: Medium, Velvety
Aftertaste: Tea-Like, Citrus
GUATEMALA
San Sebastian
Altitude: 1450m
Variety: Caturra, Catuai
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Nuts
Body: Full
Aftertaste: Bitter Chocolate
BRAZIL
Santa Cruz
Altitude: 1350m
Variety: Yellow Catuai
Process: Pulped
Flavor: Milk Chocolate, Pecan Nuts
Body: Balanced
Aftertaste: Silky with notes of Vanilla
HONDURAS
Marcala
Altitude: 1400m
Variety: Catuai
Process: Washed
Flavor: Blueberries, Almond
Body: Delicate
Aftertaste: Honey
KENYA
Kilimanjaro
Altitude: 1850m
Variety: Sl34, SL28
Process: Washed
Flavor: Caramel, Peach, Grapefruit
Body: Intense
Aftertaste: Caramel, Nutmeg
PERU
Machu Picchu Organic
Altitude: 2100m
Variety: Caturra, Bourbon
Process: Washed
Flavor: Dark Chocolate
Body: Full
Aftertaste: Almond, Caramel
JAMAICA
Blue Mountain
Altitude: 2200m
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Butterscotch, Orange
Body: Creamy, Smooth
Aftertaste: Clean with very little bitterness
INDONESIA
Sumatra Karo
Altitude: 1500m
Variety: Catimor, Typica
Process: Giling Basah, Sun-Dried
Flavor: Chocolate, Earthy Sweet Tobacco, Spices, Herbal
Body: Creamy, Full
Aftertaste: Cedar, Hint of Black Pepper
NICARAGUA
San Felipe
Altitude: 1500m
Variety: Caturra, Catuai
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Vanilla
Body: Round
Aftertaste: Floral with notes of fruits
EL SALVADOR
San Antonio
Altitude: 1400m
Variety: Bourbon, Pacas
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Honey, Appricot
Body: Full, Reach
Aftertaste: Sweet, Fruit
BRAZIL
Lopez
Altitude: 1500m
Variety: Caturra, Catuai
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Vanilla
Body: Round
Aftertaste: Floral with notes of fruits
BRAZIL
Castillo
Altitude: 1200m
Variety: Catuai
Process: Washed
Flavor: Chocolate, Malt, Cocoa
Body: Full
Aftertaste: Cereal, Toasted hazelnuts
HONDURAS
Organic
Altitude: 1500m
Variety: Caturra, Catuai, Bourbon
Process: Washed
Flavor: Citrus, Fruity
Body: Medium
Aftertaste: Smooth with apple acidity
COLOMBIA
Sierra Nevada Organic
Altitude: 1600m
Variety: Caturra, Castillo
Process: Washed
Flavor: Almond, Chocolate
Body: Silky Smooth
Aftertaste: Nuts, Citrus
PANAMA
Moreno
Altitude: 1250m
Variety: Catuai
Process: Fully Washed
Flavor: Caramel, Climentine
Body: Balanced
Aftertaste: Sweet, Toasted Almonds
TANZANIA
Kambarage
Altitude: 1650m
Variety: SL28
Process: Sundried, Washed
Flavor: Sweet Fruits
Body: Medium
Aftertaste: Citrus
DECAFEINE
Region: Brazil
Variety: Caturra
Decaffeination Process: Water
Flavor: Cocoa, Nuts
Body: Medium
Aftertaste: Chocolate
INDIA
ROBUSTA
Region: Various
Variety: Robusta
Process: Natural
Flavor: Fruits, Tobacco
Body: Heavy
Aftertaste: Caramel
Χαρμάνια
GOLD BLEND
Variety: 100% Arabica
Process: Natural-Washed
Flavor: Chocolate, Nuts
Body: Creamy
Aftertaste: Sweet, Honey
SAN LORENZO BLEND
Variety: 80% Arabica, 20% Robusta
Process: Natural-Washed
Flavor: Cocoa, Mango
Body: Medium, Smooth
Aftertaste: Bitter with notes of spices
DIAMOND BLEND
Variety: 100% Arabica
Process: Natural-Washed
Flavor: Cherries, Cocoa
Body: Full
Aftertaste: Floral and Chocolaty
VALENCIA BLEND
Variety: 90% Arabica, 10% Robusta
Process: Natural-Washed
Flavor: Chocolate,
Cane Sugar
Body: Rich
Aftertaste: Caramel, Chocolate
BRAZIL
Fine Blend
Variety: 100% Arabica
Process: Natural
Flavor: Chocolate, Vanilla, Almond, Hazelnut
Body: Full
Aftertaste: Vanilla, Malt
PREMIUM BLEND
Variety: 100% Arabica
Process: Washed
Flavor: Butterscotch, Hazelnut
Body: Creamy and Rich
Aftertaste: Cramel
PRESTIGE BLEND
Variety: 100% Arabica
Process: Natural
Flavor: Hazelnut, Biscuit
Body: Medium, Smooth
Aftertaste: Chocolate Biscuit
JUMPSTART BLEND
Variety: 60% Arabica, 40% Robusta
Process: Natural-Washed
Flavor: Dried Plums, Croissant
Body: Full
Aftertaste: Chocolate Biscuit, Raisin

«Διαλεκτός» καφές
Στην Tropical Cοffee Roasters προμηθεύουμε τους πελάτες μας με μονοποικιλιακούς καφέδες και δικά μας blends (ωμού καφέ). Επιπλέον, οι πελάτες μας μπορούν να δημιουργήσουν το blend της αρεσκείας τους, που θα δώσει στο κατάστημά τους ξεχωριστή ταυτότητα, καβουρδίζοντάς το στη μηχανή TR-1000. Μπορείτε επίσης να βρείτε τις ποικιλίες μας και σε μορφή καβουρδισμένου καφέ, είτε για κατανάλωση σε κατάστημα είτε για οικιακή χρήση, καθώς και στο eshop μας.